Pronk aanneming

Neem contact op

Wij zijn jouw partner voor uitdagende projecten in de Aanneming!

Grondverzet & Infra

Of het nu gaat om een bouwkuip te ontgraven of het compleet bouwrijp maken van een woningbouwlocatie: wij draaien onze hand er niet voor om!


Wij worden gelukkig van mooi werk maken met constructieve partners. Het liefst opereren we in een bouwteam waar iedereen gaat voor gemeenschappelijke benefit. Alleen door elkaar wat te gunnen en samen te werken bereik je maximale resultaten!
Heb jij een uitdagend project waarvoor je een partij zoek die graag vooruit denkt en kansen ziet? Neem dan eens contact met ons op.

Contact

Design & Construct  / DBM contracten

Ben je projectontwikkelaar of belegger maar weet je niet hoe het grondwerk uit te voeren? Wij helpen je graag van begin tot eind.


Met onze Design & Construct contracten kunnen wij van ontwerp tot oplevering compleet ontzorgen en ondersteunen.  Met een D&C of een DBM contract nemen wij de complete uitvoering op ons, soms zelfs tot langdurig onderhoud aan toe! 
Benieuwd wat je voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op.

Contact

(Modulaire) Bouw & Turnkey Oplevering

Ook voor modulaire bouw kan je bij ons terecht. Met vaste marktpartijen kunnen wij complete projecten turnkey uitvoeren. In zulke samenwerkingsconstructies zijn wij verantwoordelijk voor de funderingen, het grondwerk, aansluitingen en uiteindelijk de modulaire bouwsystemen. Met als eindresultaat één aanspreekpunt voor het complete bouwproces. Meer informatie? Neem eens contact met ons op.

 

Contact

Groen & Grijs

Groen & Grijs. Zo noemen wij alles wat valt tussen het onderhoud van een simpel stoepje of het beheren van een compleet bos. En dat is ook de bandbreedte waarin wij jou van dienst kunnen zijn! 


Of het nu gaat om de aanleg van een elementenverharding of het neerhalen van een compleet bos, wij zijn jouw geschikte partner.

Neem contact met ons op wat we voor jou kunnen betekenen!

Contact