Machineverhuur

Neem contact op

Pronk heeft de beschikking over een uitgebreid machinepark. We proberen ons te onderscheiden door gebruik te maken van de nieuwste machines die beschikbaar zijn. Hierdoor is het risico op uitval of storing tijdens werktijd minimaal.

Afhankelijk van de werklocatie of het project waar de medewerker of machine moet gaan werken kunnen er aanvullende eisen zijn. Dat snappen wij als geen ander. Daarom verzorgen wij het gehele voortraject zodat een uitvoerder compleet wordt ontzorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verstrekken van dag- of projectpassen, regelen van specialistische benodigde handgereedschappen of het aanvullend instrueren van medewerkers.

Met al deze kleine aanpassingen proberen wij onze opdrachtgevers compleet te ontzorgen, en we hopen dat je dat verschil zult merken!

Al onze medewerkers zijn standaard in bezit van VCA en voorzien van een nette auto. Medewerkers zijn altijd goed voorbereid en compleet in oranje signaalkleding uitgerust plus voorzien van de juiste PBM’s en standaard gereedschappen.

Met onze vloot bemande machines kunnen wij je eveneens ontzorgen. Van rupskraan tot trekker-waterwagen en van minishovel tot bosmaaier: wij kunnen het leveren.

Naast medewerkers verhuren wij een breed scala aan materialen: denk hierbij aan rijplaten, dixies, schaftketen enzovoort. Wat heb jij nodig voor jouw project?

Kom eens langs om kennis te maken, we geven je graag een rondleiding door ons bedrijf.

Rondleiding inplannen

Minikraan
Tractors
Opleggers
Tankwagen